Genva verhuurt 100% electrische personenwagens

Over Genva

l meer dan drie decennia is Genva dé naam in de verhuur van voertuigen in Kontich. Als een door familie gerunde onderneming hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan huurvoertuigen, waaronder personenwagens, minibussen, bestelwagens, mobilhomes en zelfs vrachtwagens. Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en service hebben we het vertrouwen gewonnen van particulieren, bedrijven en leasingmaatschappijen.

Onze betrokkenheid bij het waarborgen van de kwaliteit van onze vloot begint in onze eigen werkplaats. Hier voeren we regelmatig onderhoud uit op al onze voertuigen, gebruikmakend van moderne apparatuur en geavanceerde diagnosecomputers. Ons ervaren team van technici, dat jaarlijks meerdere technische opleidingen volgt via Bosch, staat garant voor een professionele en grondige aanpak bij het onderhoud van uw voertuig.

Maar onze diensten beperken zich niet alleen tot het verhuren van voertuigen. We bieden ook uitgebreide onderhoudsoplossingen voor particulieren, bedrijven en leasingmaatschappijen. Of het nu gaat om een personenwagen, bestelwagen of mobilhome, wij zorgen ervoor dat uw voertuig in optimale staat blijft, zodat u altijd mobiel blijft.

Bij Genva geloven we in het bieden van meer dan alleen een dienst. We streven ernaar om een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden aan al onze klanten. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te verwelkomen in onze garage en u te helpen bij al uw mobiliteitsbehoeften.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbaar huurvoertuig of professioneel onderhoud voor uw eigen voertuig, Genva is er om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Verkoop

Garage

Verhuur

Niet gevonden wat u zocht?

Hebt u een specifieke vraag over bepaald type van bestelwagen of vrachtwagen. Wenst u voor lange periode te huren?