Genva verhuurt 100% electrische personenwagens

IK ZOEK EEN TWEEDEHANDS AUTO.

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle tweedehands auto, dan bent u bij Genva aan het juiste adres. We verkopen al onze wagens uit onze verhuurvloot aan zowel particulieren als bedrijven, wat betekent dat u een auto koopt die door ons goed gekend is. Bij Genva zijn we volledig op de hoogte van het onderhoudsplan van elke wagen, vanaf het moment dat deze in gebruik werd genomen tot het moment van verkoop. U kunt er dus op vertrouwen dat de auto die u bij ons koopt, geen onbekende voor ons is.

Deze uitgebreide kennis stelt ons in staat om u een transparante koopervaring te bieden, zonder onaangename verrassingen achteraf. Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen aankoop met of zonder garantie voor de wagen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget.

Bij Genva zorgen we ervoor dat elke auto die we verkopen grondig wordt nagekeken en voorzien is van een keuringsbewijs en Carpass, uitgereikt door de autokeuring. Zo kunt u met een gerust hart de weg op met uw nieuwe tweedehands auto. Zodra u uw voertuig heeft gekocht, kunt u de inschrijvingsdocumenten aan uw verzekeringsmakelaar bezorgen en wachten op de komst van uw nummerplaat.

Na de aankoop van uw tweedehands auto kunt u altijd bij ons terecht voor onderhoud en eventuele reparaties. Onze ervaren monteurs staan klaar om uw voertuig in topconditie te houden, zodat u nog vele kilometers veilig en comfortabel kunt rijden.

Hoewel niet al onze voertuigen op onze website vermeld staan, kunt u altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de beschikbare auto’s die aan uw budget en voorkeuren voldoen. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte tweedehands auto die aan al uw eisen voldoet.

Koop uw tweedehands auto met vertrouwen bij Genva en profiteer van onze uitgebreide kennis, transparante service en hoogwaardige voertuigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek ons actuele aanbod!